Momenteel open

Momenteel open

020 618 66 77

N

Gratis Proefles

thuis opgehaald

Slagingskans

van 91 procent 

Geen wachttijd

Voor cbr examen

Haal je theorie binnen 1 dag!

Bij rijschool A.R.S is het al jaren mogelijk je theorie-examen binnen 1 dag te halen. De methode die wij al jaren gebruiken heeft zich geuit in een hoge slagingspercentage met als gevolg dat duizenden kandidaten geslaagd zijn. Wij behandelen precies de onderdelen die je moet weten, zodat je later alles makkelijk snapt en met een goed gevoel het theorie-examen kan afleggen. De kosten van de spoed theoriecursus zijn €135,- incl. CBR examen (voor de kandidaten die zelf al examen hebben gereserveerd zijn de kosten €95,-).

N

Haal je theorie binnen 1 dag

N

Spoed theoriecursus

N

Hoog slagingskans 100%

€135,-

*vraag naar de voorwaarden

SNEL JE RIJBEWIJS HALEN?

MELD JE DAN NU AAN

Klanten beoordelingen

Waarom kiezen voor SpoedRijles

N

Hoog slagingkans 100%

N

Altijd dezelfde rijinstructeur

N

Snel afrijden zonder wachttijd

N

Wij geven ook theorie cursus

N

Gespreid betalen mogelijk

N

Reeds 3239+ geslaagde kandidaten!

N

Wij verzorgen zowel auto en motor rijlessen

N

Meest nieuwe en optimale lesvoertuigen

Plan een theorie cursus

Selecteer

Hoog slaging percentage 100% eerste examen! 

Wil jij snel en gemakkelijk je auto theorie halen?  Volg dan een theorie cursus van Spoed-theoriecursus, en slaag met zekerheid! Wij hebben in ons eigen Theorielokalen een speciaal oefen en leermethode die nagenoeg gelijk is aan die van het CBR. Zo bereid je je optimaal voor en haal je in no-time het auto of motor theorie examen. Wij geven in Amsterdam, Arnhem en Utrecht TheorieCursus in 1 dag voor het auto en motor rijbewijs. Na het volgen van onze theoriecursus heb je meer dan 95 procent kans om te slagen bij het CBR.

Je kunt bij A.R.S terecht voor zowel theoriecursussen als praktijkopleidingen in categorieën A, AM & B. Voor het scooterrijbewijs hebben we zelfs dagopleidingen. Dat betekent dat na een proefles, je in 1 dag je brommerrijbewijs kunt behalen!

Contact

Copyright © 2020 – Spoedrijlesamsterdam.nl All Right Reserved