Theoriecursus

In Amsterdam

Plan deze week nog je theorie cursus!

De beste voorbereiding op je theorie examen

Heb jij behoefte aan een uitvoerige theoriecursus? Meld je dan direct aan voor deze cursus via Rijschool A.R.S. Met deze cursus kun jij je optimaal voorbereiden op het CBR theorie examen. Je leert alles over de auto, de verkeersregels en voor welke snelle keuzes je kunt komen te staan in de praktijk. Interesse in onze cursus? Bel snel naar 06-53115867 en meld je aan voor onze theoriecursus.

 

De voordelen van onze theoriecursus

Onze theoriecursus draagt vele voordelen met zich mee. Ten eerste is de slagingskans van deze cursus zeer hoog. Je bent na het volgen van deze cursus volledig voorbereid op je theorie examen. Een tweede voordeel is dat de cursus gegeven wordt door zeer ervaren docenten. Je weer dus zeker dat alles prima wordt uitgelegd. Ook kun je bij deze docenten terecht met al je vragen. Een derde voordeel is dat onze cursus zeer compleet is. Stuk voor stuk worden alle verkeersregels aan je uitgelegd. Is alles aan bod gekomen? Dan wordt de cursus afgesloten met een reeks oefenexamens. Interesse? Meld je nu aan!

Hoe leuk een theoriecursus kan zijn

Theorie stampen is vrijwel niemands favoriete bezigheid. Het is vaak ‘iets dat moet gebeuren’. Toch hebben wij het voor elkaar gekregen een plezierige cursus samen te stellen. Onze theoriecursus is namelijk heel interactief. Dit maakt het een gezellige ervaring. Naast dat deze cursus jou optimaal de verkeersregels leert, heeft het nog twee extra mooie effecten. Zo maak je al kennis met de vraagstellingen van het officiële CBR examen. Dit maakt slagen voor dit examen stukken makkelijker. Het andere mooie effect is, dat je dankzij deze training al goed weet hoe je bepaalde regels toe moet passen op de weg. Je haalt er dus ook groot voordeel uit voor je praktijklessen!

De vragen van het CBR theorie examen

Het CBR theorie examen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Je slaagt voor dit examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed hebt beantwoordt. Kijk je daar tegenop? Meld je dan voor onze cursus!

Meld je aan voor onze theoriecursus

Denk jij baat te hebben bij onze uitvoerige theoriecursus? Schrijf je dan direct hiervoor in door je gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Rijschool A.R.S is ook te bereiken via 06-53115867. Na het volgen van deze theoriecursus ben jij optimaal voorbereid voor je theorie examen.

Plan je theoriecursus

N

100% Gratis proefles, geen pakket kosten.

N

83% slagingspercentage (eerste examen)

N

Sneller je rijbewijs halen A, AM, of B

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

auto-rijles

Autorijlessen

Je kan al beginnen met autorijlessen vanaf 16,5 jaar

motor-rijlessen

motorrijlessen

Haal senl en veilig je motorrijbewijs. Start deze week nog met een proefles!

bromfiets-rijles

bromfietsrijlessen

Haal snel je Bromfiets rijbewijs en ga naar school met je brommer!

%

Slagingspercentage momenteel

Hoge beoordeling rijschool!

Geslaagde leerlingen

Onze Geslaagde Leerlingen

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

 

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Plan een proefles