Wie zijn wij?

Al meer dan 25 jaar aan ervaring!
Amsterdam Rijbewijs Service maakt het mogelijke voor iedereen! 

Over ons

Amsterdam Rijbewijs Service is in 1993 opgericht. Wat begon als een kleine rijschool met één instructeur, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele rijschool met vele ervaren instructeurs waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door de jaren heen heeft de oprichter verschillende opleidingen gevolgd om van de rijschool te maken wat het nu is.

Door het volgen van verschillende cursussen hebben onze instructeurs ruime ervaring opgedaan op het gebied van alles wat met verkeer te maken heeft.

 

Hierbij valt vooral te denken aan cursussen die de professionaliteit van Amsterdam Rijbewijs Service ten goede zijn gekomen, zoals een BHV cursus, een cursus voor docent defensief rijgedrag, BROEM rijvaardigheidsdocent (rijtesten afnemen onder 55 plussers) en erkend 3VO-docent. Deze cursussen werden aangeboden door Veilig Verkeer Nederland (voorheen bekend als 3VO).

Al onze instructeurs zijn bovendien opgeleid tot faalangstinstructeurs en stagementor. Kortom, staat voor kwaliteit, professionaliteit en ervaring. En dat is precies de reden waarom je voor Amsterdam Rijbewijs Service kiest! Voor meer informatie kan je ons bellen of mailen.

 

Bij Amsterdam Rijbewijs Service focussen we ons op kwalitatieve, veilige en goede lessen. Wij zorgen ervoor dat jij moeiteloos jouw praktijkexamen kan halen en dat jij zelfstandig en veilig de weg op kan. Met de juiste begeleiding haal je moeiteloos jouw praktijk examen.

Deze begeleiding krijg je alleen bij Amsterdam Rijbewijs Service. Schrijf je nu in voor een Proefles en rij samen met ons naar jouw rijbewijs!

 

Onze lesauto's

Bij Rijschool ARS lessen we met Volkswagen Golf en Mercedes A-klasse.

Volkswagen golf

Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz A-Klasse

Volkswagen golf

Like ons!

Google reviews

Verkeersschool ARS

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
8:00 tot 21:00
8:00 tot 21:00
8:00 tot 21:00
8:00 tot 21:00
8:00 tot 21:00
8:00 tot 21:00
op afspraak