Aanmelden theorie cursus

Heb je vragen over je examen?

Bel ons: (020) 6186677

Heb je vragen over je theorie cursus?

Bel: (06) 53115867

Live Chat

Stuur ons een whats app bericht.

Aanmelden

Plan online je theoriecursus.

Bel ons

(020) 6186677

 Veelgestelde vragen

Wat kan je verwachten tijdens de spoedtheoriecursus?

 De cursus van SPOEDTHEORIECURSUS is helemaal niet moeilijk. Door de stof steeds te herhalen blijft de theorie makkelijk in je hoofd hangen, zelfs na een lange tijd zul je merken dat je het gewoon nog steeds weet. Wij verwachten wel dat u  in de klas vol inzet. Want als u gemotiveerd bent, dan weten wij 99% zeker dat u na het volgen van deze cursus het autotheorie-examen in 1 keer gaat halen! Stel u voor dat je toch niet slaagt dan mag u het cursus nog een keer gratis volgen.    Dan betaalt u allen het examen geld .

Hoelaat begint de cursus?

De les begint rond 7:15 uur. Ongeveer om 14:00 uur vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk tussen 15:30/16:00 klaar

Hoe moet ik mij voorbereiden op de theorie cursus

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus afleg

Wie reserveert het examen?

Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €99,- voor de theoriecursus en €33,- voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €132,-. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen of contant op de dag zelf.

Wat is het slaging percentage?

In de regel is het zo dat iedereen die goed Nederlands spreekt, op tijd aanwezig is en goed oplet tijdens de les dezelfde dag ook slaagt. Gemiddeld slaagt 95% van deze kandidaten.