ARS

 

al meer dan 25 jaarervaring

Kwalitatieve autorijlessen, maar toch betaalbaar!

Amsterdam Rijbewijs Service maakt het mogelijke voor iedereen

Proefles inplannen? Melde je dan aan.

Haal je Rijbewijs bij  

Auto Rijopleiding

Wij helpen jou snel en effectief je rijbewijs B te halen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je…

Motor Rijopleiding

Ben je op zoek naar een geschikte rijschool voor het behalen van je motorrijbewijs? Rijschool ARS helpt je graag verder!…

Theorie Cursus

Wil jij snel en gemakkelijk je auto theorie halen? Volg dan een theorie cursus van Amsterdam Rijbewijs Service, en slaag…

Actie!! Nu eerste 10 rijlessen voor maar €299,-

 

Afhankelijk van jouw wensen heeft Amsterdam Rijbewijs Service verschillende complete cursussen. Door de jaren heen hebben al duizenden cursisten met onze methode hun theorie en praktijk examen gehaald.

Auto rijopleiding

Spoed-rijopleiding

Theorie cursus

motor rijopleiding

Scooter rijopleiding

Hoog slaging percentage 87% eerste examen!

Amsterdam rijbewijs service

is in 1993 opgericht. Wat begon als een kleine rijschool met één instructeur, is inmiddels uitgegroeid tot  een professionele rijschool met vele ervaren instructeurs waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door de jaren heen heeft de oprichter verschillende opleidingen gevolgd om van de rijschool te maken wat het nu is.

Door het volgen van verschillende cursussen hebben onze instructeurs ruime ervaring opgedaan op het gebied van alles wat met verkeer te maken heeft. Hierbij valt vooral te denken aan cursussen die de professionaliteit van Amsterdam Rijbewijs Service ten goede zijn gekomen, zoals een BHV cursus, een cursus voor docent defensief rijgedrag, BROEM rijvaardigheidsdocent (rijtesten afnemen onder 55 plussers) en erkend 3VO-docent.

Onze diensten

Afhankelijk van jouw wensen heeft Amsterdam Rijbewijs Service verschillende complete cursussen. Door de jaren heen hebben al duizenden cursisten met onze methode hun theorie en praktijk examen gehaald.

Auto

Motor

Theorie

Klick voor meer pakketten

Wat leerlingen zeggen over A.R.S

Kijk ook op Google reviews voor meer reacties.

“Perfecte rijschool in Amsterdam, Instructeurs waren zeer kalm en professioneel. Lekkere klassieke achtergrond muziek laat het lijken alsof je zweeft door Amsterdam. Ik ben in 1 keer geslaagd met circa 30 lessen.”

Saziye Kale

“Ik heb net mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! De lessen waren heel goed, de leraar legde alles duidelijk uit en het was gezellig. Het inplannen van lessen en betalen was ook overzichtelijk en duidelijk. Zeker een aanrader dus!”

Roger van Spanje

Snel je rijbewijs halen? plan dan een gratis proefles

A>r>S

CONTACT ONS!

Met meer dan 25 jaar aan ervaring kunnen wij jou helpen om een snelle, veilige en zelfstandige manier jouw rijbewijs te halen.

 Nedersticht 207 1083 VS

  020 6186677

 06 53115867

 KVK: 33266440

 CBR Rijschoolnr: 4532X8

info@amsterdamrijbewijsservice.com

LIKE ONS!

GOOGLE REVIEWS

VERKEERSSCHOOL ARS

Autorijlessen

Motorrijlessen

Taxipas

Theoriecursus

Kantoortijden:

Maandag     8:00 tot 21:00
Dinsdag       8:00 tot 21:00
Woensdag   8:00 tot 21:00
Donderdag  8:00 tot 21:00
Vrijdag         8:00 tot 21:00
Zaterdag      8:00 tot 21:00
Zondag        op afspraak